«ΑΣΤΡΟ-PARTY» ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

1ο Αστρο party

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων από την ίδρυση της Αστροπύλης οι άνθρωποι του ομίλου, σε συνεργασία με τον πρώτο σύλλογο της χώρας, τον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας Θεσσαλονίκης, θα γιορτάσουν με τους συμπολίτες μας το μαγευτικό  ταξίδι στην καρδιά τού έναστρου ουρανού.

Μέσα από τα τηλεσκόπια θα μιλήσουν για τα όνειρα που «έζησαν» τις ώρες που με τους φίλους τους και τους δικούς τους ανθρώπους κάποιο βράδυ της ζωής τους  σε μια παραλία, σ ένα βουνό, στο μπαλκόνι του σπιτιού τους χαθήκανε στο φως ενός μαγευτικού φεγγαριού…

Σε μια τέτοια νύχτα θα κοιτάξουμε  τον ουρανό, και έκθαμβοι  στη μεγαλοπρέπεια της νύχτας γοητευμένοι από το μυστήριο που κρύβει η λάμψη των αστεριών θα γιορτάσουμε το «1ο Αστρο-party» της Αστροπύλης.

Το Σάββατο 14 Μαΐου 2016  μόλις πέσει η νύχτα στην πλατεία Ελευθερίας μεγάλα τηλεσκόπια  με τους ανθρώπους που χρόνια ανακαλύπτουν τον έναστρο ουρανό θα γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 10 χρόνια από την ίδρυση της Αστροπύλης.

http://www.eproodos.gr/post/astro-party-stin-plateia-eleytherias

Permanent link to this article: http://www.astropyli.org/2016/05/%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf-party-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%b1%cf%83/