Παγκόσμια Ανοικτά σχολεία Αστρονομίας


Η ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ Σερρών καλεί τα σχολεία της Α / Θμίας και Β / Θμίας ΝΑ συμμετάσχουν ΣΤΑ Ανοιχτά Σχολεία Της ασκΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ 100 χρόνων ίδρυσης της Παγκόσμιας Αστρονομίας που προτίθεται να εντάξει 100 κράτη στην προώθηση εκπαιδευτικών εκδηλώσεων με στόχο την ανάπτυξη επιστημονικών γνώσεων και την απόκτηση σύγχρονων διδακτικών ικανοτήτων στο πλαίσιο της IAU100.
Οι προσκλήσεις υποβολής προτάσεων για τα σχολεία ανοιχτής αστρονομίας (OAS) παρέχουν χρηματοδότηση (μέχρι 500 ευρώ) και βασική υποστήριξη για την τόνωση των εργαστηρίων κατάρτισης εκπαιδευτών στις αναπτυσσόμενες περιφέρειες, αλλά όχι μόνο. Η χρηματοδότηση αυτή, για τη στήριξη των δραστηριοτήτων του ΟΑΣ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή υλικών στους συμμετέχοντες στο εργαστήριο ή για την υποστήριξη του ταξιδιού / διαβίωσης των εκπαιδευτικών για να παρακολουθήσουν το εργαστήριο.
Η πρόσκληση υποβολής προτάσεων είναι ανοιχτή μέχρι τα τέλη των εορτών της IAU100 για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της, αλλά οι προτάσεις που ζητούν κεφάλαια πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019 στις 11 μ.μ. UTC.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Ανοικτών Σχολών Αστρονομίας (ΟΑΣ) ήhttps://open-astronomy-schools.org/ επικοινωνήστε με τους
συντονιστές του έργου.
Η ομάδα μας αναμένει να ξεκινήσει μαζί σας αυτή η νέα εκδρομή!

Permanent link to this article: http://www.astropyli.org/%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%ac-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af/